İZMİRLİ İŞ KADINLARI IŞILAY SAYGIN’I AĞIRLADI

SAYGIN, DENEYİMLERİNİ İZİKAD ÜYELERİ İLE PAYLAŞTI

16 Nisan 2016 - 10:03

Türk siyasetine damga vuran isimlerden Kadın ve Aileden sorumlu Devlet Eski Bakanı ve Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Işılay Saygın, İzmir İş Kadınları Derneği’nin konuğu oldu. İzmirli iş kadınları ile 25 yaşında en genç kadın belediye başkanı olarak  başlayan siyasetteki tecrübelerini paylaşan Saygın, kendi hayat hikayesini anlatan kitabını da imzaladı.

İZİKAD’a yeni üye töreninin de yapıldığı toplantıda konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, Işılay Saygın’ın her zaman kadınların yanında ve onlara örnek bir lider olduğunu söyledi. Saygın’ı genç kızlık döneminde tanıdığını ve kendine örnek aldığını dile getiren Serter, “Sayın Işılay Saygın her zaman kadınlarımızın hakları için çalışmış, bu konuda pek çok yasanın çıkarılmasına önderlik etmiştir. Kendisine başta kadınlar olmak üzere ülkesi için yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

IŞILAY SAYGINDAN İMZALI KİTAP

Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Eski Bakanı Işılay Saygın konuşmasında şunları söyledi. “Ben 25 yaşında belediye başkanı olduğumdan bu yana kadın konusuna hep duyarlı oldum. Kızlarımızın eğitim almasını önemsedim. Doğuya ve Güneydoğu’ya giderken her zaman sivil toplum kuruluşlarında çalışan kadınları da yanında götürdüm. Oradaki kadınlarla onları buluşturdum. Dertlerini dinledim, mecliste çözüm bulmak için çalıştım.”

Saygın’ın 25 yaşında Belediye Başkanlığı ile başlayan Türkiye’nin ilk Kadın, Çevre ve Turizm Bakanlığına uzanan yaşam öyküsü İzmirli gazeteci Zeynep Koloğlu tarafından kaleme alındı. Saygın, ilklerle ve başarılarla dolu yaşam öyküsünün anlatıldığı kitabını İZİKAD üyeleri için imzaladı.

İZİKAD’DAN SAYGINA PLAKET

İZİKAD'a katılan yeni üyelerin de rozetini takan Işılay Saygın'a İZİKAD Başkanı Huriye Serter de teşekkür plaketi hediye etti.

Bu haber 2444 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()