YSK Hatay, İskenderun ve Ardahan'da seçim iptal taleplerini reddetti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Hatay ve İskenderun seçimlerine ilişkin 'tam kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazlar reddetti. Ayrıca AK Parti’nin Ardahan seçimlerine ilişkin seçimin yenilenmesi ve yeniden seçime gidilmesi üzerine yaptığı itiraz da kurul tarafından kabul edilmedi.

17 Nisan 2024 - 20:26

YSK, siyasi partilerin 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlere ilişkin yaptığı itiraz başvurularını görüşmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda kurul, CHP'nin Hatay ve İskenderun'da yerel seçimin iptal edilerek yenilenmesi için 'tam kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itiraz başvurularını kabul etmedi.

 

Kurul ayrıca AK Parti'nin Ardahan'da seçimin iptal edilerek yenilenmesi için yaptığı olağanüstü itirazla ilgili de ret kararı verdi.

Bu haber 427 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()