İzmir'e yakışmayan 'Atatürk' manzarası

Kentin en işlek noktalarından biri oan Alsancak'ta, İzmir'e yakışmayan görüntü fotoğraflandı. Diş Hastane'si arkasında 1460 ile 1472 sokağın kesiştiği köşede Devlet Hastanesi'nin ön tarafında çöpe atılmış Atatürk fotoğrafı bulundu.

05 Mart 2018 - 19:19

Durumu tanık olan İzmirliler' in "İzmir'de bile bu durum yaşanıyorsa ülkenin geldiği nokta son derece üzücü" diyerek isyan ettikleri görüldü.

İzmir Barosu' nun yakınında bu durumun gerçekleşmesi ise ayrı bir isyanı beraberinde getirdi. İzmir' in hukukçularının bu durum karşısında nasıl adım atacakları da merak konusu oldu. Fotoğrafı çöpe atan kişi veya kişilerin kimliği belirlenemezken "Atam'ın fotoğrafının çöpte kalmasına izin veremem" diyen bir vatandaşın fotoğrafı alarak evine götürdüğü öğrenildi.

Bu haber 1769 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()