TükoDer'de Hüzünlü Ayrılık

17 yıldır Tüketici Hakları mücadelesinin simgeleşen ismi Gülçin Tonguç’un görevi bırakmasının ardından boşalan Tüketiciyi Koruma Derneği (TükoDer) İzmir Şube Başkanlığı'na Cevdet Uçan seçildi.

06 Mart 2018 - 23:31 - Güncelleme: 06 Mart 2018 - 23:45

Yönetim Kurulu' nun oybirliğiyle göreve gelen yeni Başkan Cevdet Uçan aynı zamanda Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Genel Sekreteri ve Gümüşhaneliler Derneği Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığı görevlerini de yürütüyor. 

Tüzük gereği 2019 yılında yapılacakgenel kurula kadar bu görevi yürütmek üzere yola çıktığını belirten Uçan, “2003 yılından beri TükoDer emekçisi olarak çalışmaktayım. İzmir Şubesi Başkanlığı görevi ile beni onurlandıran Yönetim Kurulu üyelerimize ve ayrıca Başkan oluşumdan dolayı başarı dilekleriyle beni kutlayan tüm TükoDer ailesine, üyelerine ve arkadaşlara teşekkür ederim.” dedi.
Yeni döneme ilişkin konuşan Başkan Uçan, "Kutsal ve onurlu bir görev olarak görüp kabul ettiğim TükoDer İzmir şube başkanlığı görevimi; 27 yıllık TükoDer geçmişine, ilkelerine, duruşuna yakışır bir şekilde yapacağıma dair İzmirli hemşerilerime söz veriyorum. Gülçin Tonguç’un başkan olduğu dönemde, etkin ve etkili çalışmaları, ilkeli duruşu, kolektif çalışma anlayışı ile yükseklere taşıdığı TükoDer İzmir şube bayrağımızı aynı anlayış ve duruş ile yönetim kurulu üyelerim ve değerli TükoDer üyeleri ile birlikte daha da yukarılara taşıyacağız. İzmir şubesi olarak Genel Merkezin ve Genel başkanımızın vereceği tüketici mücadelesinde yanında yer alacağız” ifadelerini kullandı. Göreve gelir
gelmez 10 Mart 2018 günü saat 13.00’de Tüketiciyi Koruma Derneği  (TükoDer) Izmir Şube Başkanlığı tarafından  Karşıyaka Belediyesi (Çarşı Kültür Merkezinde) ev sahipliğinde "Tüketici Hakları" konulu panel düzenlediklerini belirten Cevdet Uçan TükoDer Genel Başkanı Aziz Koçal'ın da katılacağı panele bütün İzmirliler' i davet ederek sözlerini tamamladı.

Bu haber 3320 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()