Gruşçu'nun Yönetimle İlk Toplantısında Neler Oldu

Şakir Başak'ın ilçe başkanlığından bugün istifa etmesinin ardından yönetim kurulu olağanüstü toplantı düzenleyerek istifayı kabul edip,  yeni başkanı seçti. Oy birliği ile seçilen Çağrı Gruşçu ilk toplantısını yaptı.

05 Mart 2018 - 18:11 - Güncelleme: 05 Mart 2018 - 18:49

Şakir Başak Sözünü Tuttu Koltuğu Gençlere Bıraktı

Kulislerde konuşulan Şakir Başak İstifası bugün gerçekleşti. Başak koltuğunu daha önceden de dillendirdiği gibi gençlere bırakarak mevcut konumundan istifa etti.  Başak:" İstifamın altında herkes bir şeyler arayacaktır ancak ben sözde değil eylemde gençlerin önünü açmak için bugün Konak İlçe Başkanlğını bırakıyor olabilirim ama partime sade bir üye olarak aynı heyecanla hizmet etmeye devam edeceğm" diyerek sözlerine  "Bu süreçten sonra ilçe başkanı ve yönetimi bana görev verirlerse layığıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın" ekledi. Bundan sonraki süreçle ilgili ise  "Kulislerde Genel Merkezin beni görevlendirdiği konuşuluyor ancak bana tebliğ edilen herhangi bir şey olmadı." diyerek iddialara yönelik son noktayı koydu.  

Gruşçu'nun ilk sözleri 

Şakir Başak'ın ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından yönetim olağanüstü toplantı düzenleyerek istifayı kabul etti ve yeni başkanı seçti. Oy birliği ile seçilen Çağrı Gruşçu'nun ilk sözleri "Her görevden istifa edilebilir, görev bırakılabilir ancak abilik ve kardeşlik makamından istifa edilemez." oldu. "Bundan sonraki süreçtede aynı anlayışı sürdürerek sayın Başak'ın ifade ettiği gibi yapılmayanı yapmak üzerine sürdüreceğimiz siyaset anlayışımızın tüm örgütlerimize örnek olacağını belirtmek isterim. Sayın Başak, CHP ve Türk Siyaseti'ne çok önemli bir temsil olmuştur. Tüm örgütümüze yayılmasını diliyorum. Şimdi 2019'da iktidar olma mücadelemizde çok daha heyecanlı ve azimli bir sürece yönetimimizle birlikte imza atacağız." ifadeleriyle başkanlığında nasıl bir yol izleyeceğinin sinyallerini verdi. 

Fotoğraflar:

 

2018/03/2018-03-05-18-47-30.jpg
2018/03/2018-03-05-18-48-00.png
2018/03/2018-03-05-18-48-03.png
2018/03/2018-03-05-18-48-06.png
Bu haber 5710 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Gökhan Bilandır
    6 yıl önce
    Çağrı Gruşcu; Genç dinamik ve karizmatik başkan; İzmir seni tanıdıkça daha da çok sevecek. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()