İYİP'li belediye başkanı hakkında belediye personelini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusu

İYİP'li Sunugrlu Belediye Başkanı Şahiner hakkında belediye personelini makam odasına çağırarak hakaret ve tehdit edip, darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

16 Ocak 2024 - 10:20

Çorum'un İYİP'li Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in hakkında makam odasında belediye personelini hakaret ve tehdit ederek darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

T24'ten Elvan Yılmaz'ın haberine göre; Sungurlu Belediyesi personeli Hasan K., Belediye Başkanı Şahiner'in kendisini makam odasına çağırarak hakaret ve tehdit edip, darp ettiği iddiasıyla Sungurlu Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

'Raporu olmasına rağmen çalışmaya zorlandı' iddiası

Darp edilen Hasan K.'nin avukatı Sefa Dağhan, olayın takipçisi olduklarını ve ilgili suçların işlendiğini gösteren delil niteliğindeki ses kayıtlarını savcılık dosyasına sunduklarını belirtti.

Dağhan, müvekkilinin hasta olduğu halde darp edildiğini, raporlu olmasına rağmen bu şekilde çalışmaya zorlandığını, bunun insanlık onuruyla bağdaşmayan bir davranış olduğunu vurgulayarak, olayın ani değil belli bir süre içinde sistematik ve süreklilik arz edecek şekilde sergilenmiş olması nedeniyle işkence suçunu da oluşturacağını ifade etti.

Bu haber 203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar
19 Mayıs’ı KOSBİFEST ile kutladılar

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()