Inter’den tarihi imza

Pirelli ile Inter arasında 20 yıldır devam eden forma sponsorluğu anlaşması 5 yıl daha uzatıldı.

19 Şubat 2016 - 17:33

İtalya’nın önde gelen kulüplerinden Inter, Pirelli ile forma sponsorluğu anlaşmasını 5 yıl daha uzatmak için anlaştı. Çeyrek asıra ulaşacak işbirliği çerçevesindeki anlaşmada, sabit ödemeler ve takımın sportif başarılarına bağlı yapılacak değişken ödemeler yer alıyor.

20 yıldır Inter’in formasında yer alan Pirelli, gerçekleşen anlaşmayla birlikte 25 yıla uzayacak süreyle Avrupa’nın büyük kulüplerinin futbol alanında yaptıkları en uzun vadeli forma sponsorluğu anlaşmalarından birine imza atmış olacak.

Bu haber 1025 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()