İmamoğlu'ndan Erdoğan taklidi: Salondan alkış sesleri yükseldi

İBB Başkanı İmamoğlu, 'Bir yangın olduğunda talimat diye bir şey olur mu? Nereden nereye geldik?' derken sesini Erdoğan'ın ses tonuna benzetince, salondan alkış sesi yükseldi.

09 Ağustos 2022 - 09:17

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Mahmutbey İtfaiye İstasyonu'nda yaptığı konuşmada "Nereden nereye" dediği sırada ses tonunu AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a benzetti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın haftasonu İstanbul'da Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada “Yangın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla söndürüldü" sözlerini anımsatan İmamoğlu "Vallahi de billahi de itfaiye benden bile talimat almıyor onu söyleyeyim" dedi.

İmamoğlu "Ama bir yangın olduğunda talimat diye bir şey olur mu? Nereden nereye geldik? Benzedi de bu ton da ha 'Neredeeen nereye geldik'" diye konuştu.

Bu sözlerin ardından salondan gülüşmeler ve alkış sesleri yükseldi.

Bu haber 150 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()