Gülistan Doku davasında yeni gelişme

5 Ocak' tan bu yana kayıp olan Gülistan Doku' nun kaybolmasından şüpheli olan Zaynal Abarakov' un polis olan üvey babası Engin Yücel açığa alındı.

08 Ağustos 2020 - 22:08

5 Ocak’tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun kaybolmasında şüpheli olan Zaynal Abarakov’un üvey polis babası Engin Yücel açığa alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu yaptığı açıklamada “Zaynal Abarakov’un polis babası Engin Yücel başka bir soruşturma kapsamında açığa alındı” dedi.

Bu haber 1448 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()