Eşki’den Önal’a destek: El ele verelim emeğimizi büyütelim 

26 Mart 2024 - 11:11

CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Ömer Eşki, Karadenizli hemşehrilerinden partisinin Bayraklı adayı İrfan Önal’a destek vermelerini isteyerek “Gelin el ele verelim Bayraklı’da da İzmir’de de CHP bayrağı ile emeğimizi ve alın terimizi büyütelim” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Belediyesi Başkan Adayı Ömer Eşki, Bayraklı’da yaşayan Karadenizli hemşehrilerinden CHP Bayraklı Belediyesi Başkan Adayı İrfan Önal’a destek vermelerini istedi. Eşki, Bayraklı’da katıldığı bir programda “Tüm hemşerilerimizi CHP’ye oy vermeye çağırıyorum. Sadece İrfan başkan için değil, aynı zamanda yarınlarınız ve kendiniz için de gelin CHP’ye oy verin” diyerek Önal’a destek verdi. 
‘HİÇ KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMADIK’
Yaptığı konuşmada Bayraklı’da yaşayan Karadenizlilerden Önal’a destek vermelerini isteyen Eşki; “Kemalpaşa’da kaç tane villası olan adam Bayraklı’da gökdelen dikmeyi hayal ediyor. Bayraklı’nın kenar mahallelerinde yaşayan hemşerilerimize bir şey yapmayı hayal etmiyorlar. Manavkuyu, Mansuroğlu ve Osmangazi’de gökdelen dikmeyi hayal ediyorlar. Bizim hayal ettiğimiz ise herkesin yaşadığı bir yerde babaların çocuklarını büyüttüğü yerde torunlarını da büyüttüğü bir yer hayal ediyoruz. Herkesin evine ekmek götürdüğü bir düzeni hayal ediyoruz. Bu anlamda da hemşerilerimizden yardım istiyorum. Gelin el ele verelim Bayraklı’da da İzmir’de de CHP bayrağı ile emeğimizi ve alın terimizi büyütelim. Biz şu ana kadar bize destek olan hiçbir kimseyi yarı yolda bırakmadık, mahcup etmedik. Bundan sonra da mahcup etmeyeceğiz. Bütün Karadenizlerin gururu ve onuru Ekrem İmamoğlu’nun sizlere selamı var. Lütfen bizleri İzmir’de mahcup etmeyin. Bayraklı’da İrfan kardeşimi büyükşehirde Cemil başkanımı desteklemekten geri durmayın” dedi.

Bu haber 196 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()