Erken Önlem KOBİleri Kurtarır

KOBİ'ler sorunları kronik hale gelmeden önce, sistemlerini kurup geliştirmeye başlamalı. Şirketlerin yönetimsel sistemlerini geliştirmemelerinin, zor duruma düşmelerinin önemli sebeplerinden biri olduğunu belirten Rennova Danışmanlık Hizmetleri Genel Müdürü Emel Öncevarlık, "Şirketlerin sorunu, verimliliği takip etmemek ve karlılığı yükseltememek" dedi. Firmalar hedeflerle tasarlanmış verimlilik stratejisi ile hareket edilmeli.

07 Şubat 2018 - 12:12


Emel Öncevarlık, küçük ölçekli şirketlerin (KOBİ) Türkiye'deki ve dünyadaki rakipleri ile mücadele edebilmesi için kendilerini sürekli yenilemek ve geliştirmek durumunda olduklarını belirtti. Öncevarlık, Rennova Danışmanlık Hizmetleri olarak KOBİ'lere ve kurumsallaşmaya çalışan şirketlere, cirolarını arttırabilmeleri ve bunun sürdürülebilirliğini sağlamaları için çözümler sunduklarını ifade etti. Firmanın uyguladığı stratejik yönetim, süreç iyileştirme, yalın üretim modelleri ile şirket çalışanlarının verimliliğe katkısı artarken hedefler ve stratejiler net olarak belirlendiği için şirketlerin karlılığına bir süre sonra artması sağlanabiliyor. Rennova Danışmanlık, yönetim sisteminin standard modüllerini, işletmenin ihtiyaçlarına göre uygun dozda uygulayarak, işletmelere özel danışmanlık proje planı hazırlayıp uygulayarak diğer danışmanlık firmaları arasından sıyrılıyor.

ŞİRKETLERİN RÖNTGENİNİ ÇEKİYORLAR

 

RENNOVA Danışmanlık ekibi uzun yıllar çeşitli firmalarda yöneticilik pozisyonlarında görev aldıklarını  ve üretimi ve yönetsel problemleri mutfağında inceleme ve çözümler oluşturma yetilerini kazandıklarını belirtiyorlar. Şu an bu tecrübeleri ışığında hizmetlerini firmalara sunduklarını ve önemli bir fark yarattıklarını vurgulayan Öncevarlık, "Bir danışmanlık şirketi olarak işe şirketlerin mevcut durum analizini çıkararak başlıyoruz. Bu analiz için, yılların tecrübesiyle ortaya çıkan, süreçleri inceleyebileceğimiz, kritik noktaları tespit edebileceğimiz 500 soruluk bir listemiz var. 1 ay boyunca danışmalık yaptığımız firmalarda bölüm bölüm herkesle çalışıp bu sorulardan onlara sorup onlardan aldığımız geri bildirimle raporumuzu hazırlıyoruz. Ardından da bir proje planı hazırlıyoruz. Bu her firmaya göre değişiyor. Proje planı onaylanmasıyla ikinci aşamaya geçiliyor. Bir nevi şirketin röntgenini çekiyor, sonra da sorunları tespit edip onlar için uygun reçeteyi yazıyoruz. Detaylı analizlerden sonra süreç ekipleri oluşturuluyor ve emek yoğun bir çalışmanın ardından, şirketlerde hedefledikler  verime ve karlılığa ulaşmalarına destek oluyoruz ve firmalalarda farklındalığında artmasını sağlıyoruz ‘’ dedi.


Bu haber 1309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()