Erdoğan emeklileri pas geçti: AKP Temmuz'a işaret etti

Erdoğan'ın emeklilere yönelik yeni bir ''müjde'' açıklayacağı yönündeki beklentiler karşılık bulmadı.

24 Mart 2024 - 12:32

Yerel seçim öncesi mitinglerini artıran AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu.

Erdoğan'ın emeklilere seyyanen zam açıklaması yapabileceği kulislere yansımıştı, ancak bu konuda bir açıklama gelmedi. Erdoğan konuşmasında emeklilere dahi değinmedi.

Erdoğan'ın pas geçtiği konuya ilişkin açıklama AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Ankara mitinginden önce bir televizyon yayınında açıklamalarda bulunan Akbaşoğlu "Haziran sonu Temmuz başında emeklilerle ilgili düzenlemeleri mutlaka yapacağız. Talepleri dikkate alarak çalışmalar yapacağız" dedi.

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, hafta içi katıldığı canlı yayında "Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusuna verdiği "Bu mesele ile ilgili çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır" yanıtı, kulislere seyyanen zam olarak yansımıştı.

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerdeki "Şimdi buraya gelirken bir arkadaşımdan yeni duydum. Bir seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış'' açıklaması zam beklentisini güçlendirmişti.

Bu haber 277 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()