Deniz Yücel'den Cumhurbaşkanı'na tepki: Rahatsız olmuş

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e yönelik sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

10 Şubat 2021 - 18:51

Gerçek Haberci'nin haberine göre CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, şu açıklamalarda bulundu:
"Anlaşılan, bakanından genel başkanına kadar AKP’liler, Büyükşehir belediyemizin İzmir’deki ulaşım altyapısına yaptığı yatırımlardan ve istediği anda düşük faizle kredi bulabilmesinden çok rahatsız olmuş. Öyle ki; bu hazımsızlıkla, İzmir tarihinin en büyük sel felaketinde yaşanan acıları siyasi malzeme yapmaktan bile çekinmiyorlar. Devletin kurumlarını FETÖ’nün, yandaş vakıfların ve 5’li çetenin arpalığı haline getiren zihniyetten de başka bir şey beklenemez zaten.Sayın Erdoğan önce bir karar versin. AKP’nin Genel Başkanı mı Türkiye’nin Cumhurbaşkanı mı olacak?  Siyaseten köşeye sıkışınca “ben Cumhurbaşkanıyım”, hakaret etmeye gelince  “ben AKP Genel Başkanıyım diyemezsiniz."

Bu haber 455 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()