Çocukları istismar eden Metin Şenay suçlamaları kabul etti

Bağcılar'da bulunan sucu dükkanında 10 yıldan fazla süredir çocuklara cinsel istismarda bulunan 60 yaşındaki Metin Şenay üzerine atılı suçlamaları kabul etti.

23 Mart 2024 - 11:25

İstanbul Bağcılar’da sucu Metin Şenay’ın dükkânında ses yalıtımlı bir odada çocuklara 10 yılı aşkın süredir cinsel istismarda bulunması infial yarattı.

Kan donduran istismar zinciri, 24 Mayıs 2023’te 11 yaşındaki M.Y.’nin okul çıkışı eve geç kalması üzerine aile kayıp ihbarında bulunmasıyla ortaya çıkmıştı. Polisin yaptığı çalışmada Yenimahalle Mahallesi’nde Metin Su isimli su dükkânı bulunan Metin Şenay’ın, M.Y’yi minibüsüne bindirerek dükkânına götürdüğü tespit edilmişti.

Dükkâna giren ekipler, M.Y.’yi gizli odada buldu. Metin Şenay, 25 Mayıs 2023’te tutuklandı. Dükkânda çocuklara ait istismar görüntüleri ele geçirildi.

Cumhuriyet'teki habere göre, hazırlanan iddianamede Şenay’ın bir mağdura 2011 yılında henüz 5 yaşındayken cinsel saldırıda bulunmaya başladığı, bu saldırının 2021 yılına kadar devam ettiği, yaşları 10 ve 11 olan iki kardeşe ise 2019’dan 2023’e kadar cinsel saldırıda bulunduğu, çocukların seslerinin duyulmaması için duvarları süngerle kapladığı ve duvarlara, "Sözümü dinlemezsen çok acı veririm, gerekirse öldürürüm" şeklinde tehdit içerikli notların asılı olduğu belirtildi.

İddianamede ayrıca Şenay'ın mağdur çocuklara cinsel saldırıda bulunduğu anları kayda aldığı da anlatıldı.

3 yıla yakın bir süre tutuklu kalmış

Şenay’ın son mağdur çocuğa yönelik cinsel saldırı suçunu işlediği ve üzerine atılı suçlamaları kabul ettiğini beyan ettiği kaydedildi. İddianamede, Şenay’ın 2009 yılında kız çocuğuna istismarda bulunmaktan yargılandığı, 3 yıla yakın bir süre tutuklu kaldığı, verilen hapis cezasının ise Yargıtay tarafından bozularak beraatına karar verdiği anlatıldı.

İddianamede Metin Şenay’ın 4 mağdura yönelik işlediği suçlar nedeniyle, her bir mağdur yönünden toplamda 82,5 yıldan 244 yıl 5 aya kadar hapis cezası ve çocukların 12 yaşını doldurmamış olmaları nedeniyle de toplam 216 yıldan az olmamak üzere hapsi istendi. Sanığın, kamuya karşı işlediği “müstehcenlik” suçundan da 2 yıldan 5 yıla kadar hapsini istendi.

Bu haber 229 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()