CHP Keşan İlçe Başkanı İstifa Etti

CHP'nin Keşan Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı'nın düzenlediği toplantıya katılmayan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, 9 ay önceki başladığı görevinden istifa etti.

29 Ocak 2019 - 14:16

CHP’de belediye başkan adaylarının büyük bölümü belli olurken, tepki amacıyla bir istifa daha geldi. Edirne’de, CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yatıkçı geçen yıl, mayıs ayından bu yana yürüttüğü görevinden istifa ettiğini belirten dilekçesini CHP İl Başkanlığı’na sundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yatıçı, “Partimin bugüne kadar verdiği her görevi yerine getirmeye çalıştım. Bugünden sonra da ilçe başkanı olarak değil, partimin bir üyesi olarak, çalışmaya devam edeceğim. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partimin her alanda başarılı olacağına inancım tamdır. Aydınlık bir Türkiye için herkes üzerine düşen görevi yerine getirecektir” dedi.

Bu arada Salim Yatıkçı, partisinin Keşan Belediye Başkan Adayı Şenol Yalı’nın, parti lokalinde düzenlediği toplantıya katılmadı.

Bu haber 988 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()