Mustafa Sarıgül Adaylığını Açıklıyor!

Mustafa Sarıgül yarın DSP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Önder Aksakal'ı ziyaret edecek. Sarıgül'ün burada adaylık açıklamasını yapacağı belirtiliyor.

29 Ocak 2019 - 14:11

Geçen hafta CHP’den istifa eden Mustafa Sarıgül yarın saat 12.00’de Şişli Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak. Yarın DSP Genel Merkezi’ni ziyaret edeceği belirtilen Sarıgül bu partiden adaylığını da açıklayacak.

 

YARKADAŞ: DSP CANLANDIRILMAK İSTENİYOR

Öte yandan Habertürk’te yayınlanan “Türkiye’nin Nabzı” programında konuşan eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Sarıgül’ün yarın yapılacak görüşmenin ardından cuma günü DSP İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek rozet takacağını söyledi. “Sarıgül böylece DSP’nin Şişli adayı olacak” diyen Yarkadaş, “DSP, İstanbul’da birçok ilçede de aday çıkarma hazırlığı yapıyor. DSP yeniden canlandırılmak isteniyor. Bu bağlamda, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen’e de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edilecek” dedi. Yarkadaş’a göre Marmaris’te aday gösterilmeyen CHP’li Ali Acar ve yine yeniden aday yapılmayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya da DSP’den teklif götürülecek.

Sarıgül, Sözcü’den Seda Önceler’e yaptığı açıklamada da, “Yarın DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın davetiyle DSP Genel Merkezi’ni ziyarette bulunacağım. Kendisiyle Ankara’da bir araya geleceğiz. Ardından da bir basın toplantısı gerçekleştirerek duruma göre adaylığımı açıklayacağız” dedi.

Kaynak: gazeteduvar.com
Bu haber 1118 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çeşme'nin içme suyu sorununa neşter vuruyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çeşme'nin içme suyu sorununa...
 Başkan Eşki’den Küçükpark’a neşter
Başkan Eşki’den Küçükpark’a neşter

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()