CHP İzmir, Ata'nın Huzurunda...

CHP İzmir Örgütü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer ve İzmir Milletvekilleri Ankara'ya çıkarma yaparak Anıtkabir'i ziyaret etti.

31 Ocak 2019 - 14:12

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı tebliğinin ardından ziyaretlerini sürdüren Tunç Soyer v eşi Neptün Soyer bugün Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti.

Anıtkabir'e giden CHP'liler, burada Ata'nın huzuruna çıktı.

Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. 

Ardından Atatürk’ün özel anı defterini imzaladı.

Ziyarete,  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Selin Sayek Böke, Kani Beko, Bedri Serter, Kamil Okyay Sındır, Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in ilçe belediye başkan adayları da eşlik etti.

Tunç Soyer ve beraberindekiler daha sonra İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret ederek çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Programın ardından İl Başkanı Yücel, CHP Genel Merkezi'ne gidecek.

Bu haber 1710 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()