Biden'dan İsrail saldırılarına 'sarsılmaz destek' mesajı!

İsrail'in saldırıları sonucu onlarca Filistinli yaşamını yitirirken, ABD Başkanı Biden'dan İsrail saldırganlığına destek geldi.

13 Mayıs 2021 - 10:18

ABD, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına destek açıklaması yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden, devam eden saldırılar sırasında İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’yla telefonda görüştü.

VOA'nın haberine göre, Görüşme sonrası Beyaz Saray'da gazetecilere verdiği demeçte iyimser bir tonda konuşan Biden, “Beklentim ve umudum bunun er ya da geç sona ermesi, ancak kendi topraklarına binlerce roket düşerken, İsrail'in meşru müdafaa hakkı var" dedi. 

Biden’ın açıklamasından kısa süre sonra Beyaz Saray’dan telefon görüşmesi ile ilgili yazılı açıklama geldi. 

Açıklamada, “Başkan Biden bugün İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile konuştu. Hamas ve diğer terörist grupların, Kudüs ve Tel Aviv’i de kapsayan roket saldırılarını kınadı. İsrail'in güvenliğine ve İsrail'in sivilleri korurken kendisini ve halkını savunma konusundaki meşru hakkına sarsılmaz desteğini iletti” denildi.

Bu haber 367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()