BERGAMA ÇAĞIRDI, ONLAR GELDİ

Bergama Belediyesi'nin, Bergama Ticaret Odası işbirliği ile bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, "Bergama Seni Çağırıyor" projesinin ilk haftasında, ilk konuklar İzmir'den Bergama'ya geldi.

16 Nisan 2016 - 09:51

Rehberler eşliğinde Kızıl Avlu ile başlayan gezi, Kale Mahallesi'nin eski evlerinden devam ederek Ulu Camii ve ardından Bergama Arastası ile devam etti. Bergama Ticaret Odası Genel Sekteri Gülay Koç'un karşıladığı konuklara Bergama Belediyesi Kent Orkestrası da müzik ziyafeti verdi.

Gelen konuklara proje hakkında bilgi veren Bergama Ticaret Odası Genel Sekteri Gülay Koç; “Tarihi, kültürel dokusu, yöresel lezzetleriyle öne çıkan ilçemizi sizlere temin ettiğimiz rehberler ile daha iyi tanıyabileceksiniz. Umarız projemizden mutlu olarak geri dönersiniz ve daha sonra tekrar ilçemize ziyarette bulunursunuz” dedi.

Gelen ilk konuklar ile bir araya gelen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, proje ve Bergama hakkında soruları yanıtladı. Başkan Gönenç, gelen konukları 19 Nisan'da TÜYAP Kitap Fuarı'nda Salon 3'te saat 14.30'da yapılacak olan "Kadim Pergomon ve Osman Bayatlı" söyleşiye de davet etti.

Proje ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Gönenç; “Bergama Ticaret Odası ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu proje için, geçtiğimiz iki yılın sonuçlarına bakacak olursak,  projenin her yıl yükselen bir grafik gösterdiğini ve başarıya ulaştığını görüyoruz. Özellikle bu yıl projenin gerçekleşeceği tarihler içerisinde Bergama Belediyesi´nin Kermes gibi çok sayıda etkinliğinin yer alması, Bergama´yı gezenler için farklı bir renklilik olacak" dedi. 15 Nisan - 4 Haziran arası her Cuma ve Cumartesi günleri İzmir’den Bergama’ya ziyaretçi taşınacağını söyleyen Başkan Gönenç, herkesi Bergama'yı görmeye davet etti.

 

Bu haber 914 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()