Bayraklı’nın kursiyerlerinden yılsonu sergisi

Bayraklı Belediyesi resim kursiyerleri yıl boyunca çizdikleri resimleri “Bir kalp bir renk” resim sergisinde beğeniye sundu. 33 kursiyerin yağlı boya çalışmalarının sunulduğu yılsonu sergisi, ziyaretçilerden tam not aldı. Başkan Serdar Sandal, tüm sanatseverleri hafta sonu boyunca gezilebilecek sergiyi görmeye davet etti.

09 Aralık 2022 - 13:45

33 KURSİYERDEN 76 RESİM

Bayraklı Belediyesi resim kursiyerleri “Bir kalp bir renk” adlı yıl sonu sergisinde, kurslarda yıl boyunca çizdikleri resimleri sergiledi. 75’inci Yıl Kültür Merkezi ile Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’ndeki kursiyerler, açtıkları sergide hünerlerini beğeniye sundu. 33 kursiyerin imzasını taşıyan yağlı boya resimleri ziyaretçilerden tam not aldı. Point Bornova Alışveriş Merkezi’nde 76 eserin görücüye çıktığı sergi, 11 Aralık akşamına kadar gezilebilecek.


 

RESİM SERGİMİZE BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kültür Sanat kurslarımızla her yıl yüzlerce yurttaşımıza yeteneklerini keşfetme ve yeni beceriler kazanma imkanı sunuyoruz. Yıl sonunda açtıkları sergilerde de ne kadar başarılı olduklarını gözler önüne sererek, bizi mutlu ediyorlar. Bu kapsamda açılan resim sergisinde emeği olan tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerini kutluyorum. Pazar günü akşamına kadar ilgilenen herkesi de kursiyerlerimizin eserlerini ziyaret etmeye bekliyoruz” dedi.

Bu haber 145 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()