Karabağlar’da “İnadına Hayat İnadına Sanat”

Pi Grubu’nun “İnadına hayat inadına sanat” adlı karma sergisi, Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) törenle açıldı.

09 Aralık 2022 - 13:45

Serginin açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu eşi Fügen Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.
11 profesyonel sanatçının resim ve seramik alanında yapmış olduğu özgün eserleri tek tek gezen Başkan Selvitopu, sanatçıları çalışmalarından ötürü kutladı. Başkan Selvitopu “Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'ni Karabağlar'a ve İzmir'e kazandırmamızın amacı, vatandaşlarımızı kültürle, sanatla buluşturmak. Merkezimiz açıldığı günden beri yoğun ilgi görüyor. Sizler de bu merkezi eserlerinizle, sanatınızla hak ettiği noktaya getiriyorsunuz. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin, Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği gibi toplumu kültürle, sanatla buluşturmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Yakında başka noktalarda açacağımız kültür sanat merkezleriyle de Karabağlar’daki bu açığı gidermiş olacağız” diye konuştu.

Pi Grubu adına konuşan sanatçı Ülkü Bakırcı da, serginin açılışına katılan Başkan Selvitopu ve tüm sanatseverlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu, sergide eserleri bulunan sanatçılar Binnur Tuna, Cenk Mısırlıoğlu, Emre Akçay, Ülkü Bakırcı, Hazbiye Güngörürler, Mehtap Sertelli, Neslihan Polat, Nilgün Bulmuş, Saliha Bay, Selma Özoruç ve Ziya Başar’a katılım belgelerini verdi.

Sergi 18 Ocak 2023 tarihine kadar açık kalacak.

 

Bu haber 163 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()