Bakan Özer'den okul müdürüne: Siz ne biçim adamsınız ya, istediniz de para mı vermedik?

Milli Eğitim Bakanı Şanlıurfa'da okul müdürüne, 'Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz?' dedi.

05 Ocak 2022 - 17:23

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa’daki Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'nu ziyaret etti. Özer daha sonra bahçede okul müdürüne, “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz” dedi.

Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’la ise "Gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl" şeklinde konuştu. (ANKA)

Bu haber 315 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()