Bahçeli: Yurt bahanesiyle eylem yapanlar terör bağlantılıdır

09 Ekim 2021 - 16:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"nda konuşuyor. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Gençliğin sokağa düşmesi, geleceğimizin ayağa düşmesidir. Gelecek ayağa düştü mü, yıkım ve yok oluş kapıya dayanmış demektir.
 
"Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır.

"Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir. Kopuklar, kaçaklar, çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır.

"ABD eski Dışişleri Bakanına ait olduğu öne sürülen bir sözü paylaşmak istiyoruz: 'Amerika olarak neden güçlüyüz biliyor musunuz, biz içimizdeki vatan hainlerini öldürürüz, diğer ülkelerdeki vatan hainlerini ise kahramanlara dönüştürürüz.' Hamdolsun ABD, ülkü ocaklarını kahraman görmüyor, onların kahramanı zillettir, PKK'dır, PYD'dir, YPG'dir, FETÖ'dür, DEAŞ'tır. Ülkü ocakları aslen kahramandır, bunu tescil edecek mecra Türk milletidir. 

Bu haber 205 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dr. Cemil Tugay’ın bir vaadi daha hayata geçirildi
Başkan Dr. Cemil Tugay’ın bir vaadi daha hayata geçirildi
Karşıyaka Çarşısı’nda dip bucak gece temizliği
Karşıyaka Çarşısı’nda dip bucak gece temizliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()