AKP'li Hamza Dağ, FOX TV spikeri Gülbin Tosun'u hedef aldı

AKP'li Hamza Dağ, kadınlara seslenerek 'Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı istemiyor, çalışmanızı istemiyor' diyen FOX TV spikeri Gülbin Tosun'u hedef aldı.

27 Mart 2023 - 23:29

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kadınlara seslenerek "Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı istemiyor, çalışmanızı istemiyor" diyen FOX TV Hafta Sonu spikeri Gülbin Tosun'u sosyal medya hesabından hedef aldı.

Dağ, canlı yayın görüntüsünü paylaştığı Tosun'un "yabancı sermaye odaklı tarafsız gazetecilik" yaptığını ileri sürdü.

FOX Ana Haber Hafta Sonu spikeri Gülbin Tosun, geçtiğimiz gün canlı yayında kadınlara seslenerek "Son katılımlarla aşırı sağ hale gelen Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı istemiyor, çalışmanızı istemiyor. Bizzat Cumhurbaşkanı kadının görevinin çocuk doğurmak olduğu anlayışını Mehmet Ali Çelebi’yle eşinin üzerinden yaptığı uyarıyla ortaya koymuştu. Okuma, dolayısıyla çalışma, çocuk yap, evde otur, ayrılabilirsen nafaka da alma, öyle çaresiz kal ki şiddet bile karşı laf edeme… Kadına reva görülen Türkiye’nin ikinci yüzyılında bu mu oldu şimdi? Hani kadının adı bile AK Parti’den önce yoktu?" demişti.

AKP'li Dağ, sosyal medya hesabından Gülbin Tosun'un canlı yayındaki görüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Fox TV’ye göre kadınlara her koşulda alan açan ve haklarını gözeten Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermemelisiniz ama kız çocuklarını dağa kaçırıp onları istismar eden PKK’nın siyasi uzantısına, örgütündeki istismar vakalarına sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na verebilirsiniz.

Bunun da adı yabancı sermaye odaklı tarafsız gazetecilik. Burada tek bir "tarafsızlık" vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir. Tavsiyemiz: Kanalın adını ve logosunu değiştirin, sunuculara CHP rozeti takıp fona da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını koyun." 

Bu haber 380 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()