O isim şansını bu kez CHP'de deneyecek

İzmir siyasetinde "yeni kurulan partilerin kurucusu” ünvanını taşıyan o isim bu kez CHP’den milletvekili aday adayı oldu.

28 Mart 2023 - 10:46

Gerçek Haberci'nin haberine göre CHP İzmir Milletvekili olmak için başvuran aday adaylarının listesi açıklandı. Listede AK Parti'nin İzmir’deki kurucularından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balkanlar Danışmanlığı görevini yürüten buradan İzmir Milletvekili Adayı olan ardından da Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) 90 kişiden oluşan Kurucular Kurulu listesinde yer alan İbrahim Dönertaş ismi dikkat çekti.
İzmir’in her iki seçim bölgesinden de milletvekili olmak için başvuran İbrahim Dönertaş GERÇEK HABERCİ’ye yaptığı açıklamada, hizmet için aday olduğunu belirterek; “Çok çalışacağız. Ülkemiz için iyi şeyler yapmak için uğraşacağız. Bütün mesele ülkemiz. Başta ekonomik sorunlar olmak üzere kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin ve ülkemizin sorunlarını çözmek için yola çıktım” dedi.

Bu haber 556 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()