AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Ben Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin de oyuna talibim

Kurum, “CHP'ye gönül vermiş, sesimizin ulaştığı tüm hemşehrilerimizden özellikle oy istiyorum. Gelin el ele verelim bu gidişata dur diyelim. Gelin omuz omuza verelim, hep birlikte üretelim” dedi

02 Şubat 2024 - 20:19

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy'de STK temsilcileri, iş insanları, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

 

Çekmeköy'e gösterecekleri ilgiden bahseden Kurum, ilçenin sorunlarıyla belediye başkanından önce İBB Başkanı olarak kendisinin uğraşacağını, çok yakında ilçelere dair projeleri de açıklayacaklarını kaydetti.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'la hazırladıkları projelere değinen Kurum, Çekmeköy'deki tüm trafik sorununu bitireceklerini dile getirdi.

 

Kurum, hemen ilk iş olarak CHP'li büyükşehir belediye yönetiminin hafriyat döktüğü, kapattığı Sancaktepe-Yenidoğan metro hattını süratle yeniden başlatacaklarını kaydederek, "Çekmeköy'ün insanında bıraktıkları bu kötü hatırayı hafızalardan sileceğiz. Çekmeköy'ün başı öne eğilmeyecek" ifadelerini kullandı.

 

Öğrencilerin, bir araya geldikleri programlarda burs miktarını biraz artırmalarını istediklerini hatırlatan Kurum, "Hemen orada Ahmet Başkanımla bir karar aldık ve bursumuzu 7 bin liraya çıkardık. Bizde tabii müjde bitmez. Çekmeköy'ün gençleri öyle istiyor ama biz 7 bini de gençlerimiz için az görüyoruz. Tüm İstanbul'un gençleri duysun. 1 Nisan'dan itibaren İBB olarak gençlerimizin burs miktarını 10 bin liraya çıkaracağız. Her yıl bu rakamı arttıracağız" şeklinde konuştu.

 

Sokaktaki herkesin, kendilerinin vizyonunu, projelerini, yatırımlarını konuştuğunu dile getiren Kurum, "Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş kardeşlerimize, hemşehrilerimize seslenmek istiyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin de oyuna talibim. Ama yanlış anlaşılmasın bu asla öyle kuru kuruya bir talep değil. Çünkü bu talep tek taraflı bir şey değil. Tam aksine karşılıklı gönül sözleşmesi olacak" diye konuştu.

 

Kurum, gittikleri her yerde CHP'li kardeşleriyle çok samimi, içten sohbetler yaptıklarını kaydederek, "Biz herkesle sohbet ediyoruz, herkesi dinliyoruz. Ben oy istiyorum. Kimi olmaz, kimi bakarız, kimi hayırlısı diyor ama bana kimse sırtını dönüp gitmiyor. Mevcut İBB yönetiminin kullandığı dil, hiçbir Cumhuriyet Halk Partili hemşehrimiz tarafından öncelikle tasvip edilmiyor. Sohbet ediyoruz, beni de sıkı bir şekilde eleştiriyorlar yeri geliyor. Ben de söylediklerine dair notumu hemen orada alıyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Hırsları, hesapları var, dertleri yok"

 

Kurum, kendisini durdurup konuşan CHP'li seçmenlerin "Murat Bey bizim adayların sizden farkı nedir? Onlar da bir aday neticede. Siz belediyecilikte çok iyisiniz. Bizimkiler bir türlü bu seviyeye çıkamıyor" dediğini aktardı.

 

"Bu sözleri duyunca, rakibimiz kötülendi diye sevinmemiz gerekir mi? Gerekmez" diyen Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

Ben hakikaten bu duruma CHP'li dostlarımız adına çok üzülüyorum. Neden üzülüyorum biliyor musunuz? Cumhuriyet Halk Partili halkımız İBB yönetiminin başarılı olmasını istemezler miydi? İsterlerdi. Şöyle gururla oy verdikleri insanların icraatlarını anlatmak istemezler miydi? Elbette ki isterlerdi. Şöyle yüzyıl konuşulacak bir eser yapsalardı da CHP'li dostlarımız da gururla anlatsalardı fena mı olurdu. Fena olmazdı açık söylüyorum. Bunlar maalesef iş dışında her işle uğraştıkları için yapamazlar. Çünkü hırsları, hesapları var dertleri yok. İstanbul'a dair planları, projeleri, hayalleri yok. Mevcut yönetimdeki lafta, sözde gösterdikleri o azmi işte oluşta, icraatta gösteremediler. Boş vaatlerde gösterdikleri gayreti hizmette, eserde gösteremediler. Çamur atmada gösterdikleri kararlılığı bu milletin, Çekmeköylü kardeşimin derdine koşmakta gösteremediler.

 

Kurum, hikayenin sonunda da bu aziz milletin umudunu tükettiklerini belirterek, "CHP'ye gönül vermiş, sesimizin ulaştığı tüm hemşehrilerimizden özellikle oy istiyorum. Gelin el ele verelim bu gidişata dur diyelim. Gelin omuz omuza verelim, hep birlikte üretelim. Çekmeköy'ün, İstanbul'un 39 ilçesinin sorunlarını bitirelim. İstanbul'u depreme hazırlayalım. İstanbul'daki trafik çilesini bitirelim. Gelin marka projelere hep beraber gururla imza atalım" şeklinde konuştu.

 

Sadece Cumhur İttifakı'na gönül verenleri değil İstanbul sevdalısı herkesi muhteşem eserleriyle gururlandıracaklarını dile getiren Kurum, "İstanbulluların başı öne eğilmeyecek. İşte bu yüzden biz herkesin İstanbul'u için her İstanbullunun oyuna talibiz. Desteğine, duasına talibiz" dedi.

Bu haber 537 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()