6 ilde operasyon: 19 göçmen kaçakçılığı organizatörü gözaltına alındı

Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 19 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığı belirtildi.

24 Mart 2024 - 12:37

Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 19 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 173 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.

İçişleri Bakanı Ali yerlikaya, Göç İdaresi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen “KALKAN-16” isimli operasyonlara ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Yerlikaya, Muğla merkezli İstanbul, İzmir, Mersin ve Gaziantep’te düzenlenen operasyonlarda 15 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını aktardı. Şüphelilerden 7'sinin tutuklandığı, 2'si hakkında adli kontrol kararı verildiği ve diğer 6 kişinin ise işlemlerinin devam ettiğini açıklandı.

Bursa merkezli operasyonda 6 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda; 4 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığı ve haklarında adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Bu haber 219 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()