3 büyüklerin borçları açıklandı

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın 1 Haziran-30 Kasım 2022 dönemine ait finansal tabloları açıklandı.

03 Şubat 2023 - 13:30

Bağımsız denetim firması KPMG Türkiye, üç büyüklerin 1 Haziran-30 Kasım 2022 dönemine ait mali durumu ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

Finansal tablolar ve denetim raporlarına dayanarak gerçekleştirilen değerlendirmeye göre, hasılat ve satış geliri 1 milyar 36 milyon TL ile en fazla olan kulüp Fenerbahçe.

Öte yandan 30 Kasım 2022 itibarıyla en borçlu kulüp 3 milyar 570 milyon TL ile yine Fenerbahçe oldu. Bu alanda ikinci sıradaki Beşiktaş’ın 3 milyar 231 milyon TL borcu bulunurken, üçüncü sıradaki Galatasaray’ın da 2 milyar 648 milyon TL ile borcu var.

Bu haber 217 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()