2015 yılında başlanan proje tamamlandı

2015 Yılında yapımı başlayan, 26 kilometre uzunluğundaki Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

30 Ocak 2018 - 11:57

2015 Yılında yapımı başlayan, 26 kilometre uzunluğundaki Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Zaman zaman İzmirlileri isyan ettiren yol yapım çalışmalarının tamamlanması sürücü ve yayalara rahat nefes aldırdı. Şubat ortasında deneme seferlerine başlayacak araçlarla günlük ortalama 95 bin yolcu taşınacak.

Deneme seferi için geri sayım 

Ray imalatlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da hattaki elektrifikasyon, sinyalizasyon, yol, yeşil alan düzenleme ve trafik güvenliği ile ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 18 duraktan oluşan Konak Tramvayı'nda deneme seferleri Şubat ayı ortasında başlayacak. 6 trafo binası, 40 adet makas, Halkapınar’da atölye ve yönetim binası ile depolama tesisinin de yer aldığı Konak Tramvayı, test sürüşlerinin ardından İzmirlilerin hizmetine girecek.

 

Bu haber 1175 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu
Çelebi Vakfı iyiliğe koştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()