ASKON İZMİR ŞUBESİ, KOSGEB KUZEY MÜDÜRÜ LEVENT ARSLAN’I ZİYARET ETTİ.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi KOSGEB Kuzey Müdürü Levent Arslan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede KOBİ destekleri ve ortak yapılabilecek programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

17 Ekim 2017 - 20:29

ASKON İZMİR ŞUBESİ, KOSGEB KUZEY MÜDÜRÜ LEVENT ARSLAN’I ZİYARET ETTİ.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi KOSGEB Kuzey Müdürü Levent Arslan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede KOBİ destekleri ve ortak yapılabilecek programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 
ÜRETMELİYİZ !
Ziyarette konuşan ASKON İzmir Şube Başkanı Recep Gülcemal; “bizler işadamları olarak istihdama katkıda bulunmak için mutlak üretim yapmalıyız teknoloji üretmeliyiz, katma değer üretmeliyiz, bilgi üremeliyiz çünkü ülkemizin kalkınması üretimden geçiyor biz ASKON olarak yaptığımız bütün faaliyetlerde üyelerimizi üretime teşvik ediyoruz. Ülke ekonomizmin yaklaşık %98’i KOBİ’lerden oluşmakta burada KOBİ’lerimizin en büyük paydaşı da  KOSGEB, bu kapsamda KOSGEB gibi kurumlar firmaların yaşam doğrularını uzatmaları için artık olmazsa olmaz durumdadır. ASKON olarak üye firmalarımıza devlet destekleri noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Geçmiş dönemlerde yapıldığı gibi KOSGEB ile ortak eğitim ve faaliyetler yapmak istiyoruz dedi.

İMALATÇI KOBİ’YE 1 MİLYON LİRALIK DESTEK
İzmir KOSGEB Kuzey Müdürü Levent Arslan KOSGEB olarak STK’ları büyük önem veriyoruz birlikte çeşitli proje ve programlarda paydaş oluyor. ASKON ile de program yapmak bizleri mutlu edecektir dedi. KOSGEB Kuzey Müdürü Arslan sözlerine şöyle devam etti bugüne kadar imalat sanayinden çok hizmet ve ticaret sektörlerine destek verdiklerini belirterek, "Hizmet ve ticaret sektörlerinden desteğimizi çekmemekle birlikte imalat sanayine desteğimiz artacaktır. Önümüzdeki yıllarda imalat sanayine yönelik 50-100 bin lira bandında değil, 1 milyon lirayı bulan yardımlarımız olacak. Yapılan yardımlar sırasında sahadan da aldığımız geri dönüşlerle sistemimizde değişiklikler yapıyoruz. Biz yardımı yapıyoruz ancak, yatırım yapılırken işletmeler finansman sağlama konusunda sıkıntı çektiklerini bildirdiler. Bu nedenle biz artık sonradan yapacağımız desteğin yüzde 30 kadarını avans ödemesi olarak yapacağız. Böyle yapılacak yatırımda finansman sağlama konusunda da biraz olsun işletmeyi rahatlatmış olacağız" dedi.

Bu haber 3548 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet Riskleri
Sempozyum: İzmir'in Bekleyen Meteorolojik ve Hidrolojik Afet...
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()