Zeydan mazbatasını aldı ama... Van'daki bu görüntüler ne olacak?

Van Büyükşehir Belediyesi seçimlerini kazanan DEM Parti'nin adayı Zeydan'ın başkanlığı iade edildi. Edildi ama Van halkının günlerdir iradesine sahip çıkmak için sokaklarda şiddet görmesi ne olacak?

04 Nisan 2024 - 11:09

Van'da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan'ın seçme ve seçilme hakkının seçimden 2 gün önce elinden alınması günlerdir kentte protesto ediliyor.

Sonunda hukuksuz olduğu anlaşılan bu karar iptal edildi. Başkanlık Van halkının da tercih ettiği şekilde DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’a iade edildi.

Bu haber 190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Başkan Tugay’dan ücretsiz aktarmayı reddeden UKOME kararına tepki “Daha ne kadar engel olacaksınız?”
Başkan Tugay’dan ücretsiz aktarmayı reddeden UKOME kararına...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()