"Yerel Seçimlerde Oyumuz Düşüyor"

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AKP MYK toplantısında R.Tayyip Erdoğan ile AKP'li Genel Başkan Yardımcısı arasında geçen diyaloğu okurları ile paylaştı... Selvi, Genel Başkan Yardımcısı'nın ismini vermediği yazısında, Erdoğan'a yerel seçimlerde partinin oylarının düştüğünü, bu sonuçların Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de etkileyeceğini söylediğini iddia etti.

12 Mart 2018 - 11:26

İşte Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin o yazısından ilgili bölüm;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tartışmalarından duyduğu rahatsızlığı, ”Nereden çıkıyor bu erken seçim tartışmaları” diye ortaya döküyor.

Bir genel başkan yardımcısı, ”Genel seçimlere göre yerel seçimlerde oyumuz daha düşük çıkıyor. Yerel seçimlerin, Cumhurbaşkanlığı seçimine olumsuz etkisi olabilir” diyor.

Bunun üzerine Erdoğan, ”Aynı kanaatte değilim. Erken seçim yok. Yerel seçimlerde çok çalışacağız. Oyumuzu yükselteceğiz” diye karşılık veriyor.

Bu diyalog 5 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan AK Parti MYK toplantısında yaşanıyor. Ama devamı var. Erdoğan erken seçim hesaplarında şimdiye kadar hiç dikkate alınmayan ama çok önemli olan bir noktayı gündeme getiriyor.

Erken seçim konusunun konuşulduğu MYK toplantısında, ”Benim görev sürem ne zaman doluyor?” diye soruyor. MYK üyeleri beklenmedik bu soru karşısında, ”2019’da” karşılığını veriyor. Erdoğan, ”Ee o zaman” anlamında başını sallıyor. “Niye öne alalım o zaman?” diye soruyor."

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN

Bu haber 1072 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti
Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()