Yağmurun Ardından Kar Gelecek

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Türkiye pazartesiden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek.

25 Kasım 2018 - 22:34

Perşembe gününden itibaren ise Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk hava ile birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması bekleniyor. Yağışlar batıdan başlayarak hafta sonuna kadar bütün yurtta görülürken, iç kesimlerde yüksek kesimlerden başlayarak karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi bekleniyor.

Meteoroloji’den edinilen bilgiye göre yurt genelinde hava sıcaklıkları azalacak ve yağış etkili olacak.

Pazartesi günü Ege'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğleden sonra Muğla’da çok kuvvetli (51-75 Kg/m2), İzmir, Aydın ve Denizli çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması bekleniyor. Olası muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uzmanları vatandaşları uyarıyor.

Türkiye' nin pazartesi gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine gireceği ve hava sıcaklıklarının artacağı öngörülürken 29 kasım  Perşembe'den itibaren, Balkanlar'dan gelecek olan yeni bir soğuk hava ile birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Yağışların batıdan başlayarak hafta sonuna kadar bütün yurtta görüleceği, haftanın ilk yarısında yağmur ve sağanak şeklinde meydana gelecek yağışların hafta sonuna doğru iç kesimlerde yüksek kesimlerden başlayarak karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi bekleniyor.

ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR'DE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Ankara, İstanbul ve İzmir'de hafta sonuna kadar her gün aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde yağış meydana geleceği tahmin ediliyor...

Bu haber 1099 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()