Ümit Özdağ'dan 'Abdullah Gül' iddiası: SP önerdi, CHP kabul etti

2018 seçimlerinde yaşananlar yeniden tartışma konusu oldu. Ümit Özdağ, 2018 seçimlerinde Saadet Partisi'nin CHP'ye Abdullah Gül'ü önerdiği, CHP'nin de bu teklifi onayladığı öne sürüldü.

27 Nisan 2022 - 11:16

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın konuğu olan Ümit Özdağ, 2018 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu.

2018 seçimlerinde Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül'ü önerdiğini belirten Özdağ, CHP'nin bunu kabul ettiğini, toplantıya İYİP adına katılan kendisinin ise reddettiğini iddia etti.

"2018 seçimlerinde Abdullah Gül aday gösterilmek istendi. Bakın, Gül'ün adaylığı ile ilgili toplantıya ben bir arkadaşım ile birlikte gittim. O dönem İYİ Parti'deydim. Ve Abdullah Gül'ün adaylığını ben parti adına reddettim" dedi.

Altaylı'nın, "CHP'den mi geldi bu Gül ismi?" sorusuna Özdağ, "Saadet Partisi'nden geldi ama CHP onayladı" yanıtını verdi.

Bu haber 249 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()