Türkiye Triatlonları Kuşadası'nda Başladı

Türkiye Triatlon Federasyonu Kuşadası Belediyesi ana sponsorluğunda şampiyonayı başlattı.

25 Eylül 2016 - 14:25

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Kuşadası Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, Kuşadası Kaymakamlığı'nın katkılarıyla düzenlenen 2016 Triatlon Spor Toto Kupası Türkiye Şampiyonası Kuşadası'nda başladı.
Türkiye'nin değişik İllerinden gelen 500 sporcunun yüzme, koşu ve bisiklet dallarında çeşitli kategorilerde mücadele verdiği yarışların startını Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Türkiye Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş verdi.

İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nın yanındaki kumsaldan başlayan yarışlarda atletler ilk olarak Setur Marina ile Liman arasındaki bölgede yüzdükten sonra bisiklet etabı için Güvercin Ada Caddesi'ni kullandılar. Koşu parkuru ise Hülya Koçyiğit Caddesi'nde gerçekleşti. Triatletler kıyasıya mücadele verirken sporseverler de yarışları Kuşadası'nın farklı noktalarında izleme imkanı buldu.


Sabah saat 08.00'da başlayan yarışlarda Elit Kadınlar ve Elit Erkekler kategorisinde Antalya Triatlon Spor Kulübü'nden İpek Öztosun ile Zülfü Karabulut birinciliği paylaşırken, Balıkkesir Belediye Spor Kulübü'nden Muhammet Onay ve Balıkkesir Çelmak Spor Kulübü'nden Ece Bakıcı ise ikinciliği paylaştılar. Yarışların sona ermesinin ardından Atatürk Meydanı’nda saat 14.30 ve 17.00 olmak üzere tüm kategoriler için düzenlenecek iki ödül töreni ile Türkiye şampiyonları kupalarını alacak.

Bu haber 864 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()