‘TÜRKİYE, İZMİR ve FOÇA TURİZMİ’

Foça’da, 40. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: Kriz, Etkileri ve Çözüm Önerileri” konulu panel düzenlenmiştir. 20 Nisan Çarşamba günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan turizm haftası paneli, saat 14.00’de başlayacaktır.

19 Nisan 2016 - 11:09

Foça’da, 40. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: Kriz, Etkileri ve Çözüm Önerileri” konulu panel düzenlenmiştir.
 
20 Nisan Çarşamba günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan turizm haftası paneli, saat 14.00’de başlayacaktır. 
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi, Foça Belediyesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği(ETİK), Ege Turizm Derneği ve Foça TUDER işbirliği ile düzenlenen panele tüm halkımız davetlidir.

Bu haber 739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti
Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()