Tüm Emekli-Sen 4 yaşında!

26 yıl önce başlayan emeklilerin sendikal örgütlenme mücadelesi ile başlayan ve 2017 yılında kurulan Tüm Emekli Sen, 4. yılını kutluyor.

20 Şubat 2021 - 19:21 - Güncelleme: 20 Şubat 2021 - 22:10

Emeklilerin insanca yaşama talebiyle başlattığı sendikal örgütlenme mücadelesi, Tüm Emekli Sen ile devam ediyor. Sendika ve üyeleri, sadece emeğin, sendikal hakların değil, aynı zamanda eşitsizliklere karşı adaletin savunucusu olduğunu ifade eden Yürütme Kurulu, 4. kuruluş yıldönümünde şu fiadelere yer verdi:

"Her hak temelli örgütlenme gibi emeklilerin sendikalaşmasının ve mücadelesinin önüne pek çok engeller çıkarıldı. Her engel emeklilerin mücadelesi ile aşıldı ve bugünlere gelindi.
Kurulduğu günden bu yana Tüm Emekli Sen ve üyelerimiz, sadece emeğin, sendikal hakların değil, aynı zamanda eşitsizliklere karşı adaletin, baskılara ve diktatörlüğe karşı demokrasinin, cinsiyet ayrımcılığına karşı eşitliğin, savaşa ve şiddete karşı barışın savunucusu olmuştur.
Emek mücadelesi sürdüren, demokrasi, barış ve özgürlük isteyenlerin önündeki engellerin hiç olmadığı kadar arttığı bugünlerde sendikamızın kuruluş günü olan 20 Şubat bizim için sadece bir kutlama günü değil aynı zamanda mücadeleyi yükseltme, örgütümüzü, sendikamızı güçlendirme ve büyütme günüdür. Bu duygu ve bilinçle sendikamızın 4. Yaşı kutlu olsun. Gelecek bizim ellerimizdedir."

Bu haber 1100 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()