Tevfik Göksu montaj video izletti, AKP ‘etik değil ama özür yok’ dedi

AKP'li Tevfik Göksu'nun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun depremle ilgili farklı zamanlarda yaptığı açıklamaların montajlanması ile oluşturulan videoyu İBB Meclisinde izletmesi tepkilere neden oldu.

15 Mart 2023 - 12:37

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun depreme ilişkin açıklamalarına ilişkin izlettiği video montajlı çıktı.

Tevfik Göksu'nun meclise izlettiği videoda, İmamoğlu yerel seçim öncesi bir TV programında "deprem sorununu nasıl çözeceksiniz" sorusuna "5 yılda çok hızlı hareket edilip çözülebilir" yanıtını veriyor. Ancak İmamoğlu'nun, 6 Şubat depremlerinin ardından Uğur Dündar'a yaptığı açıklamada "Hızla hareket edersek bize 100 yıl lazımdediği görülüyor.

Videoyu katıldığı bir TV yayınında da izleten AKP'li Göksu, "İBB Başkanı önce ‘5 yılda bu işi bitirim' demiş, sonra ‘bize 100 yıl lazım' diyor" sözleri ile İmamoğlu'nu eleştirdi.

Ancak İmamoğlu'nun gerçekte, ikinci açıklamasında "20 yıldır yapılan hızla hareket edersen bize 100 yıl lazım" dediği ve Göksu'nun izlettiği videoda bu kısmını montajlandığı ortaya çıktı.

Bu haber 161 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()