Taşınmaz satışı sürüyor: İki ilde 10 bin metrekarelik alan elden çıkarıldı

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı onaylandı. Taşınmazların yüzölçümü 10 bin metrekarenin üzerinde.

13 Şubat 2024 - 10:53

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB) özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazları satışı uygun bulmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve programında bulunan İzmir'in Bornova ilçesindeki 1959,54 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 44 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Artal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketine satışı onaylandı.

Ayrıca mülkiyeti özelleştirme kapsam ve programında bulunan Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki 8 bin 112,44 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 66 milyon 700 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Polat Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine satışı da uygun bulundu.

Bu haber 322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()