Tarih verdi: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini duyuracak' iddiası

Gazeteci Can Ataklı, '15 Ocak ile 20 Ocak arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıklayacak' iddiasında bulundu.

27 Aralık 2021 - 22:59

Erken seçim tartışmaları gündemdeki yerini korurken Flash TV ana haber sunucusu olan gazeteci Can Ataklı yeni bir iddiada bulundu.

Ataklı, "Aldığım en önemli bilgiyi aktarıyorum. 15 Ocak ile 20 Ocak arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıklayacak" dedi.  

Ataklı'ya seçimlerin mayıs ya da haziran aylarında olacağını iddia etti, "Eğer çok hızlı yapmak isterlerse mart ayında bile olabilir erken seçim" diye konuştu.

Bu haber 420 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()