Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’u ağırlamaya hazırlanan Bodrum FK, galibiyet serisini sürdürme hedefiyle çalışmalarını hızlandırdı. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde teknik direktör Burhan Eşer yönetiminde gerçekleştirilen idmanlarda yeşil-beyazlı oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi. 1 Kasım Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan mücadele, Bodrum temsilcisi için üst sıralara tırmanma yolunda kritik bir viraj niteliği taşıyor.

Zorlu bir sınav bizi bekliyor
Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan galibiyetin önemine değinen Burhan Eşer, rakiplerinin kadro kalitesine dikkat çekti. Süper Lig tecrübesine sahip oyuncularla kurulu bir takıma karşı mücadele ettiklerini hatırlatan Eşer, "Zaman zaman zorlandığımız anlar olsa da oyuncularımızın sahada sergilediği mücadele çok kıymetliydi. Şimdi önümüzde yine formda olan ve son maçlarını kazanan bir Ümraniyespor var. Ligin güçlü ekiplerinden birine karşı oynayacağız, bu nedenle oldukça zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Eksik oyuncuların durumu netleşiyor
Takımdaki sakatlık süreçleri hakkında da güncel bilgiler paylaşan tecrübeli çalıştırıcı, Fernando’nun bu hafta forma giyemeyeceğini açıkladı. Saha çalışmalarına yeni başlayan oyuncunun durumunun Boluspor maçı öncesinde tekrar gözden geçirileceğini belirten Eşer, Kenan Fakılı ve Devrim’in sağlık durumlarının da yakından takip edildiğini, Ali Aytemur’un ise iyileşerek takıma döndüğünü ifade etti.
Taraftara çağrı
Kendi evlerinde oynayacakları maçta taraftar desteğinin hayati önem taşıdığını vurgulayan Burhan Eşer, "Tribünlerin dolu olması oyuncularımızın özgüvenini ve sahadaki enerjisini doğrudan etkiliyor. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü bizi desteklemeye ve bu galibiyet yürüyüşünde yanımızda olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.