SGK İZMİR İL MÜDÜRÜ İZSMMMO’DA

Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürü Ekrem Gülcemal ve Müdür Yardımcısı Bayram Özer, İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

24 Ekim 2017 - 19:34

SGK İZMİR İL MÜDÜRÜ İZSMMMO’DA

 

Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürü Ekrem Gülcemal ve Müdür Yardımcısı Bayram Özer, İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

İZSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Adak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan SGK yetkilileri ile ertelenen sigorta primlerinin ödeme süreleri İle ilgili görüşüldü.

Görüşme sonucunda; 

  • 2016 yılı Aralık ayına ait ertelenen sigorta primlerinin 2017 yılı Ekim ayının sonunda,

 

  • 2017 yılı Ocak ayına ait ertelenen sigorta primlerinin 2017 yılı Kasım ayının sonunda,

 

  • 2017 yılı Şubat ayına ait ertelenen sigorta primlerinin ise 26 Aralık 2017 tarihine kadar ödenmesi gerektiğinin bir kez daha hatırlatılmasının doğru olacağı konusunda görüş birliğine varıldı.

 

İZSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Adak ziyaretten duydukları memnuniyeti ‘’ SGK her zaman mesleğimiz ve üyelerimizin yanında olan bir kurumdur. Bu ziyaret sırasında da birçok konu hakkında görüş birliğine vardık. Birlikte yaptığımız eğitimler konusunda da mutabakata vardık. Paydaşımız olan bu önemli kurumun desteği bizler için her zaman önemlidir’’ diyerek belirtti.

Bu haber 2632 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve Aydınlık gelecek gençlerin eseri olacaktır”
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()