SANALDAN SOKAĞA

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Esra ERKURT ve Merve Çetin ‘’Sanaldan Sokağa’’ projesini gerçekleştirdiler.

26 Nisan 2017 - 21:45

Çocuklar gelişen teknolojiyle birlikte sokak oyunlarından uzaklaşarak telefon ve bilgisayarla daha çok vakit geçiriyor. Tüm sosyal faaliyetlerini ve hayatlarını sanaldan ibaret gören çocukların bu durumdan uzaklaşmaları adına projeyi geliştirdik.

Proje kapsamında Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu ile çalışan öğrenciler 18-24 Nisan haftasını ‘Geleneksel Çocuk Oyunları Haftası’ olarak belirlemişlerdir.5.sınıf öğrencilerinin bilmedikleri geleneksel oyunlar tespit edilerek bu hafta içinde bu oyunlar oynanmıştır. Aynı zamanda 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileriyle 23 Nisan Çocuk Bayramı için yarışmalar hazırlanmıştır.

24 Nisan Pazartesi günü kutlanan Çocuk Bayramı’nda öğrencilere sandalye kapmaca,yumurta taşıma,yoğurt yeme ve halat çekme yarışmaları yapılmış ve birinci olan öğrenciler ödüllendirilmiştir.Yarışmalar esnasında renkli görüntüler ortaya çıkarken projeyi gerçekleştiren öğrenciler,okuldaki öğrencilere sürpriz yaparak okula palyaço getirmişlerdir.

Bu haber 631 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…
İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()