RTÜK'ten Beklenen Açıklama: Evlilik Programları Olmayacak

Kanun hükmünde kararnameyle (KHK) evlilik programlarının yayından kaldırılmasının önünün açılmasının ardından yaşanan belirsizlikte RTÜK’ten açıklama geldi: “Yayıncılarımızla görüştüğümüz kadarıyla bu dönem evlilik programları olmayacak.”

22 Ağustos 2017 - 09:25

KHK’da yer alan ifadelerin evlilik programlarını hedeflemediği, 0800’lü hatları kapsadığı öne sürülmüştü. Süreçte son olarak, evlilik programlarının çocukların ekran başında olmadığı saat dilimlerinde yayınlanacağı açıklanmış, ancak RTÜK, geçen sezonun sonuna kadar denetimi bırakmıştı.

RTÜK yetkilisi şu ifadeleri kullandı: “Yayıncılarımızla görüştüğümüz kadarıyla bu dönem evlilik programları olmayacak. Kendileri de bu tarz programlar yapmak istemediklerini, ekranda da bu tarz görüntülerin çirkin durduğunu belirttiler. Bu dönem farklı bir format olacaktır.”

Bu haber 718 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()