"Reise Sözümüz Var, Narlıdere Bizim Olacak"

Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere gençlik kolları kongreye son hızla çalışıyorlar, kongre öncesi, tabanın tercihini belirlemek üzere Temayül Yoklaması yapıldı.

12 Mart 2018 - 00:48

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen yoklama öncesinde ilçe gençlik kolları başkanı Göksel Ödemişli Oğlu ile yaptığımız görüşmede şu bilgileri verdi “Narlıdere ilçe gençlik kolları temayül toplantısı, ilçe gençlik teşkilatı tarihinin en yüksek katılımı ile gerçekleştirildi . Toplantı göksel Ödemişlioğlu başkanlığında yapıldı . Toplantıya il başkan yardımcıları Efe Mahmut Kasap, Melih Altuğ Güngör, bölge başkanı Fatih Özdemir, ilçe koordinatörü Semih Çay ve diğer il yönetim kurulu üyeleri katılım sağladılar. 

Burada amacımız teşkilatımız, yaklaşan seçimlere en iyi şekilde hazırlamaktır, bu amaçla, çalışma ve öğrenim ortamlarımızın el verdiği ölçüde, mahalle ve sokak bazlı çalışmalar yapıyor, ilçemizin 2019 seçimlerinde en azından Belediye Başkanlığını kazanarak zafer çıkmasını hedefliyoruz, ben ekibim gecemizi, gündüzümüze katarak ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan durmak yok yola koşar adım devam diyoruz” dedi.

Bu haber 1839 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()