Papatya taçları Alaçatı Ot Festivali'ne renk kattı

7.Alaçatı Ot Festivali coşkulu bir şekilde devam ederken, zarafetleriyle göz dolduran papatya taçları festivalin simgesi oldu.

09 Nisan 2016 - 16:33

Bu yıl 7.si düzenlenen ‘Radika’ temalı Alaçatı Ot Festivali, Alaçatı’nın doğal yapısına uygun bir şekilde ve yoğun bir katılımla devam ediyor. Neredeyse Alaçatı’nın tamamını kaplayan stantlarda sunulan değişik otlu börekler, ot yemekleri ve ünlü gıda firmalarının lezzetli sunumları, yeşile bürünmüş Alaçatı’da gurme rüzgarları estirirken papatyalardan yapılmış taçlar ise festivalin olmazsa olmazlarından oldu.

Zarafet, Doğallık, Masumiyet

Baharın ilk habercileri kır papatyaları, her daim zarafet, doğallık ve masumiyetin simgesi olmuştur. Alaçatı kırlarından topladıkları papatyaları ipe dizerek yaptıkları taçları, tezgahlarında 10 liradan satan Alaçatı’lı gençler, Ot Festivali’nin simgesi haline gelen papatya taçlarından elde ettikleri gelirden oldukça memnun oldular.Taçları başına takan kadınlar ise, akıllı telefonlarının kadrajına giren doğal, zarif ve masum görüntülerini anılaştırdılar.

Bu haber 3561 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()