Otobüste Dehşet! Toplu Tecavüzü Videoya Çektiler

Engelli kadının yardım çağrılarına rağmen, otobüste bulunan hiçbir yolcu genç kadına yardım etmiyor...

23 Ağustos 2017 - 17:14

Fas'ın turistik kenti Casablanca'da 6 kişi, engelli bir kadına belediye otobüsünde tecavüz etti. Olay anına ilişkin video, sosyal medyada paylaşıldı. 

Independent'in haberine göre, Pazar günü çekildiği tahmin edilen videoda yaşları 15-17 arasında değişen kişiler engelli kadının yardım çağrılarına rağmen kadını elle taciz ediyor, gülüyor ve kıyafetini yırtıyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, otobüste bulunan hiçbir yolcu olaya müdahale etmiyor. 

Kadına şiddetin ve cinsel istismar ve saldırının yaygın olduğu Fas’ta yakın zamanda yapılan ulusal bir araştırmaya göre, her 3 kadından 2’si fiziksel, psikolojik, ekonomik ve cinsel saldırı ve istismara maruz kalıyor.

Bu haber 8777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()