Neptün Soyer'den 'Kadın İşi Kooperatif'

Bornova Belediyesi, KÖY-KOOP İzmir Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer'i, Bornovalı kadınlarla buluşturdu. Soyer, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve eşi Ufuk İduğ'un ev sahipliği yaptığı söyleşide, kooperatiflerin üreten kadınlar için çok önemli olduğunu vurguladı.

01 Ekim 2019 - 13:49

Yoğun ilgi gören söyleşide Türkiye'nin dört bir yanında yaptıkları çalışmaları anlatan  Soyer, "Kadın kooperatifleri ile kadınların ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesini sağladıktan sonra, yolumuza kadın-erkek ayrımı yapmaksızın toplumun tüm kesimleri ile  el ele devam etmeliyiz" dedi.  

 

TERRA MADRE ÖNEMLİ BİR FIRSAT

 

İki yılda bir İtalya'nın Torino kentinde yapılan Dünyanın en büyük gastronomi Fuarı olan Terra Madre'nin Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleri ile 2021 yılında İzmir'de düzenleneceğini hatırlatan Neptün Soyer, 'Tarladan Sofraya" sloganı ile düzenlenen organizasyonun, Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

 

KADINLARIMIZA IŞIK OLACAK

 

Başkan Mustafa İduğ ise "Kadınlarımızla konuştuğumuzda üretmek istediklerini ama bunun için bir yol haritasına ihtiyaç duyduklarını gördük. Bu söyleşiyi de işte bu amaçla gerçekleştirdik. Sayın Neptün Soyer kooperatifçilik konusundaki çalışmaları ve tecrübeleri ile kadınlarımıza ışık olacak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

2019/10/2019-10-01-13-51-45.jpg
2019/10/2019-10-01-13-51-49.jpg
2019/10/2019-10-01-13-51-52.jpg
Bu haber 2970 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Erdogan okurgân
    4 yıl önce
    Neptün başarılı bir hanım bir sefer gördüm insanlara yaklaşı mı emsalsiz 6o yıllik kemer altı esnafı yım
  • Erdogan okurgân
    4 yıl önce
    Neptün başarılı bir hanım bir sefer gördüm insanlara yaklaşı mı emsalsiz 6o yıllik kemer altı esnafı yım
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()