Milli Savunma Bakanlığı NATO'nun kuruluş yıldönümünü kutladı

Milli Savunma Bakanlığı NATO'nun 72. kuruluş yıldönümünü kutladığı mesajı Türkçe ve İngilizce olarak yayımladı.

05 Nisan 2021 - 11:29

Emekçi sınıfların eşitlik ve özgürlük mücadelesine karşı 1952'de kurulan NATO'nun 72. kuruluş yıldönümünde Milli Savunma Bakanlığı kutlama mesajı yayımladı.

Bakanlığın Twitter hesabından İngilizce ve Türkçe olarak yapılan paylaşımda "Birlikte daha güçlü" sloganına yer verildi.

Bakanlık "NATO’nun 72’nci Yıl Dönümü Kutlu Olsun" başlığıyla yaptığı açıklamada "2 bin personel ile NATO’ya katkı veren ülkeler sıralamasında ilk 5’te yer alan Türkiye, NATO’nun ortak bütçesine en fazla katkı sunan 8’inci ülke konumunda bulunmaktadır" ifadesine yer verdi.

Açıklamada "NATO’nun tanımlanmış deniz resminin (White Picture) Karadeniz için yüzde 60’tan fazlası, Doğu Akdeniz için ise en az yüzde 40’ı ülkemiz tarafından temin edilmektedir" denildi.

Bu haber 625 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()