Merkez Bankası'ndan patron örgütlerine ziyaret

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal TESK Başkanı Palandöken ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

09 Şubat 2021 - 08:44

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal bugün iki patron örgütünü ziyaret etti.

Ağbal önce Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Merkezi'nde konfederasyon başkanı Bedevi Palandöken ile bir araya geldi. Ağbal daha sonra da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni (TOBB) ziyaret ederek birlik başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada ziyaretlerin amacı "Enflasyon hedeflemesi çerçevesinde 2023 yılında %5 düzeyinde oluşacak fiyat istikrarı hedefine ilişkin bilgilendirme yapmak ve bu hedef etrafında toplumsal sahiplenme sağlamak" olarak belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde TOBB, TESK, MÜSİAD ve TÜSİAD tarafından "Türkiye'nin önceliği fiyat istikrarı" başlıklı ortak bir açıklama yapılmıştı.

Bu haber 366 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()